WIE TOT 4 KAN TELLEN KAN WAKKERMANS BELLEN

Bel ons: 0345-68 1234

Persoonlijk advies

 

Perfecte service

 

Eigen serviceteam

 

Al ruim 80 jaar de grootste in de regio

Witgoed winkels Tiel

Bent u al heel wat witgoed winkels in Tiel afgegaan, maar kunt u maar niet het apparaat van dat ene specifieke merk vinden dat u zoekt? Rijd dan even naar Wakkermans Elektro. Onze winkel vindt u in Beesd en wordt ook wel beschouwd als de grootste witgoedwinkel in de regio. En dat is niet zo gek, want wij hebben standaard meer dan 200 apparaten op voorraad. Bovendien verkopen wij alleen maar huishoudelijke apparaten van kwalitatief goede merken die lang meegaan. Mogen wij u binnenkort in onze winkel verwelkomen?

 

Wakkermans Elektro: één van de beste witgoed winkels in omgeving Tiel

Al meer dan 75 jaar is Wakkermans Elektro een begrip in de omgeving van Tiel; wij zijn één van de beste witgoedwinkels in deze regio. Dat komt enerzijds doordat wij producten van hoge kwaliteit verkopen, maar ook omdat wij over een team van gecertificeerde en vakbekwame medewerkers beschikken. Zij staan u graag raad en daad bij waar nodig. Heeft u advies nodig of hulp bij het maken van een keuze? Of wilt u gebruikmaken van onze bezorgservice? Aarzel niet ons even aan te spreken. Dan bekijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Van koken tot wassen

Van koken tot wassen en van bakken tot koelen, wij hebben alle groot en klein huishoudelijke apparaten in huis om uw huishouden vloeiend te laten verlopen. Bovendien hoeft u bij ons niet te vrezen voor hoge prijzen, in tegenstelling tot bij andere witgoed winkels in de omgeving van Tiel. Kom gerust eens ons huidige assortiment in onze winkel bekijken. Heeft u reeds een huishoudelijk apparaat bij ons gekocht en ontdekt u nu een defect? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. Onze monteurs staan al voor u klaar. Telefonisch contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer 0345-681234.