WIE TOT 4 KAN TELLEN KAN WAKKERMANS BELLEN

Bel ons: 0345-68 1234

Persoonlijk advies

 

Perfecte service

 

Eigen serviceteam

 

Al ruim 80 jaar de grootste in de regio

Witgoed Vianen

Wakkermans Elektro is al ruim 75 jaar het grootste witgoed centrum in de regio van Vianen met een permanente keuze uit meer dan 200 modellen. Door altijd een grote voorraad in huis te hebben, kunnen we vaak dezelfde dag nog leveren, anders uiterlijk de dag erna. Of het nu gaat om wassen, drogen, vriezen, koelen, vaatwassen of koken, Wakkermans Elektro biedt u een ruime keuze uit vele topmerken. Zowel vrijstaand als inbouwapparatuur hebben wij in ons assortiment!

Voor uw witgoed moet u in Beesd, nabij Vianen zijn

Ook voor al u overige huishoudelijke apparaten bent u bij Wakkermans Elektro (gelegen in Beesd, nabij Vianen, aan het juiste adres. Wij bieden alle bekende merken en de nieuwste modellen. Voor de bezorging en reparatie heeft Wakkermans een eigen team van gecertificeerde monteurs. Zo kunnen wij u van A t/m Z volledig ontzorgen en bijstaan. Bij dit alles geven wij u een perfecte voorlichting en een prettige prijs! Vraag naar onze interessante afhaalprijzen.

Ongeëvenaarde service

Met maximale service zijn we groot geworden en daar zullen we ook oud mee worden. Wakkermans Elektro bestaat al 75 jaar en opereert in een gebied dat wordt omsloten door de rivieren de Lek en de Waal, en de steden Tiel en Gorinchem. Al menig klant uit de regio van Vianen hebben wij aan kwalitatief goed witgoed geholpen. Van eenrichtingverkeer is geen sprake, want uit dat grote werkterrein weten de klanten de weg naar de Voorstraat in Beesd moeiteloos te vinden. Zonder overdrijven zijn we het grootste witgoed-centrum in die regio. We hebben gemiddeld tweehonderd groothuishoudelijke apparaten op voorraad, zowel vrijstaand, onderbouw als inbouw.

Vandaag besteld betekent uiterlijk morgen in huis

Vandaag bij ons besteld betekent in de praktijk dat de klant het uiterlijk morgen in huis heeft. Voor de bezorging en reparatie heeft Wakkermans Elektro een eigen serviceteam van gecertificeerde monteurs. ‘s Morgens gebeld is vaak nog ‘s avonds gerepareerd, tenzij de onderdelen niet direct leverbaar zijn. De service gaat zover dat er altijd een vrieskist stand-by is, mocht degene van de klant het onverhoopt begeven. Eventueel zijn ook wasmachines, drogers en koelkasten op uitleenbasis beschikbaar. Naast zeer goed advies en maximale service zijn verrassend prettig geprijsde artikelen bij ons vanzelfsprekend. Kom het gerust zelf eens ervaren in onze winkel. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bel dan even naar 0345-681234.