WIE TOT 4 KAN TELLEN KAN WAKKERMANS BELLEN

Bel ons: 0345-68 1234

Persoonlijk advies

Perfecte service

Eigen serviceteam

Al ruim 80 jaar de grootste in de regio

Wakkermans Elektro BV

Wakkermans Elektro is al ruim 75 jaar is het grootste witgoed centrum in de regio met een permanente keuze uit meer dan 200 modellen. Door altijd een grote voorraad in huis te hebben, kunnen we vaak dezelfde dag nog leveren, anders uiterlijk de dag erna. Of het nu gaat om wassen, drogen, vriezen, koelen, vaatwassen of koken, Wakkermans Elektro BV biedt u een ruime keuze uit vele top merken. Zowel vrijstaand als inbouw!

Ook voor al u overige huishoudelijke apparaten bent u bij Wakkermans aan het juiste adres met alle bekende merken en de nieuwste modellen. Voor de bezorging en reparatie heeft Wakkermans een eigen team van gecertificeerde monteurs. Zo kunnen wij u van A t/m Z volledig ontzorgen- en bijstaan. Bij dit alles geven wij u een perfecte voorlichting en een prettige prijs! Vraag naar onze interessante afhaalprijzen.

 

Ongeëvenaarde Service

Beesd – “Met maximale service zijn we groot geworden, en daar zullen we ook oud mee worden”, valt Hennie Wakkermans meteen met de deur in huis. Hij heeft recht van spreken, want dit jaar bestaat Wakkermans Elektro 75 jaar. “Het is aan mijn zoon Helmoed om toe te werken naar het eeuwfeest”.

Wakkermans Elektro opereert in een gebied dat wordt omsloten door de rivieren de Lek en de Waal, en de steden Tiel en Gorinchem. Van eenrichtingverkeer is geen sprake, want uit dat grote werkterrein weten de klanten de weg naar de Voorstraat in Beesd moeiteloos te vinden. “Zonder overdrijven zijn we het grootste witgoed-centrum in die regio”, merkt Hennie Wakkermans op. “We hebben gemiddeld tweehonderd groothuishoudelijke apparaten op voorraad, zowel vrijstaand, onderbouw als inbouw. Vandaag bij ons besteld betekent in de praktijk dat de klant het uiterlijk morgen in huis heeft.” Voor de bezorging en reparatie heeft Wakkermans Elektro een eigen serviceteam van gecertificeerde monteurs. ‘s Morgens gebeld, is vaak nog ‘s avonds gerepareerd, tenzij de onderdelen niet direct leverbaar zijn, is een gevleugelde leuze waar niet aan wordt getornd. De service gaat zover dat er altijd een vrieskist stand-by is mocht degene van de klant het onverhoopt begeven. Eventueel zijn ook wasmachines, drogers en koelkasten op uitleenbasis beschikbaar. “Naast zeer goed advies en maximale service zijn verrassend prettig geprijsde artikelen bij ons vanzelfsprekend.”