We hebben vernomen dat de tekst erg klein is maar kregen de tip dat u het scherm kunt vergroten. U kunt natuurlijk altijd bellen, mailen of naar de winkel komen voor hulp en advies.

Spectaculaire kermis aanbiedingen bij wakkermans elektro in beesd-2

De vraag naar persoonlijke service groeit

Al 80 jaar is Wakkermans Elektro een begrip in Beesd en omstreken. Door zich te onderscheiden van alle (internet)aanbieders op het gebied van elektronica en witgoed, weet Wakkermans zijn klanten te behouden.

Eigenaar Helmoed Wakkermans vertelt: ,,De vraag naar persoonlijke service groeit en dat is iets wat de grote jongens op het internet vaak niet kunnen bieden. Door ons te onderscheiden op persoonlijke service kunnen we blijven groeien. We bieden bijvoorbeeld service aan huis, advies op maat maar ook begeleiding in het aankooptraject.”

De twee fulltime monteurs van Wakkermans Elektro krijgen jaarlijks trainingen zodat ze in 99 van de 100 gevallen de reparatie zelf kunnen uitvoeren.Door de economische recessie is er daarnaast een verschuiving te zien in het koopgedrag van consumenten.

,,In de recessie merkten we dat men vooral een lagere prijs belangrijk vond. De verkoop van budget merken steeg in die periode. Nu de economie weer aantrekt, zien we de vraag naar kwaliteit groeien en daarmee ook de verkoop van de wat duurdere merken.”

De groeimarkt is inbouwapparatuur en ook in de toekomst verwacht Wakkermans steeds meer in te zetten op de inbouwapparaten.

Wakkermans Elektro bestaat 80 jaar
Wakkermans-Beesd
1-2e-WK-16-miele_stofzuiger-kopen
senseo-hd7892-koffiezetapparaat-wk-41
Wakkermans Beesd inbouwapparatuur WK 03-1

U heeft een mooie aanbieding gezien en u wilt wel meer weten of u wilt gebruik maken van een aanbieding? Neem contact op of kom langs in de showroom

Voorstraat 244153 AL Beesd.
0345-681234

info@wakkermanselektro.nl

www.wakkermanselektro.nl

KvK: 11003184

Smeg 50-design Wakkermans

Laat hieronder een review achter, onze dank is groot

Wakkermans review
1-2e-WK-17-bosch-vrieskist

De grootste in “groot huishoudelijk” apparatuur in de regio.

WAKKERMANS ELEKTRO BV heeft minimaal 200 groot huishoudelijk apparaten op voorraad. Op deze manier kunnen de meest populaire apparaten snel bij u geleverd- en gemonteerd worden, indien gewenst. Kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies, zodat u zeker weten het apparaat kiest wat bij u past.